Afbeelding

Overwinning op wilskracht voor The Islanders

Sport 126 keer gelezen

GOEREE-OVERFLAKKEE - Een vermoeiend jeugdkamp in combinatie met een vroege uitwedstrijd in Tilburg, zorgde voor een slaperige start bij de rood-witten. Toch wisten The Islanders de wedstrijd tegen de Blue Lions met een winst van 7-11 af te sluiten.

Na rake klappen van Perry, Ernst en Peter werd de achterstand omgebogen naar een 6-5 voorsprong. Ook hulde voor Martijn die goed gebruik wist te maken van de situatie en een extra honk wist mee te pikken. In een spannende laatste inning opende Martijn met een honkslag en ook Giovanni kwam op de honken. Een prachtige opofferingsstootslag van Terry bracht de honklopers dichter bij de thuisplaat. Het vlaggenschip van The Islanders wist daarna maar liefst vijf punten binnen te lopen.

Onder leiding van pitcher Ernst werd de wedstrijd vakkundig in het slot gegooid. Hij zette acht blauwe leeuwen met drieslag aan de kant. Een wedstrijd die alle kanten op stuiterde werd met 7-11 winnend afgesloten. The Islanders zijn hierdoor geklommen naar de tweede plaats.

Uit de krant