Nieuwsbericht insturen

Heeft u een nieuwsbericht voor de redactie van Eilanden-Nieuws? Dan kunt u die het beste per e-mail naar ons versturen naar redactie@eilandennieuws.nl.

We ontvangen het bericht graag in Word of als ‘platte tekst’ in het e-mailbericht. Probeer in uw bericht in ieder geval de vragen wie, wat, waar, wanneer en waarom te beantwoorden. Dan staat de meest essentiële informatie in het bericht. 

Een foto meesturen is uiteraard mogelijk. Foto’s ontvangen we bij voorkeur als jpg-bestanden van minimaal 350 kB en het liefst van minimaal 1 MB. De foto’s graag als aparte bestanden meesturen en niet in een tekstbestand plakken. Mochten ingestuurde foto's niet aan deze eisen voldoen, dan behoudt de redactie zich het recht voor om foto's niet te plaatsen. De spelregels voor het insturen van foto’s: 

• De foto is vrij van rechten, of met schriftelijke toestemming van fotograaf ingestuurd.
• Svp geen foto’s knippen en plakken van internet, deze foto’s zijn vaak NIET rechtenvrij.
• Bronvermelding bij foto’s is uiteraard mogelijk, graag aangeven als dit noodzakelijk is.
• De foto mag gebruikt worden in de krant, op eilandennieuws.nl en op de socialmediakanalen van Eilanden-Nieuws.
• Bij voorkeur een liggende foto insturen.

 

Tip de redactie

Heeft u een tip voor de redactie van Eilanden-Nieuws? Ook die ontvangen we graag via redactie@eilandennieuws.nl. Bellen mag natuurlijk ook: 0187-745450 (kies voor optie 2). Ook voor vragen aan de redactie kunt u ons op deze manier bereiken.