Eilanden-Nieuws is al bijna 100 jaar een begrip op Goeree-Overflakkee. Dat willen we graag zo houden. Tijden veranderen echter, en Eilanden-Nieuws verandert mee. Daarom hebben we Eilanden-Nieuws Extra ontwikkeld. Daarmee krijg je voor een klein bedrag toegang tot al onze artikelen op de website. Natuurlijk blijft onze papieren editie voor abonnees op vrijdag ook gewoon bestaan en kun je Eilanden-Nieuws op dinsdag gratis lezen.

Wat is Eilanden-Nieuws Extra?
Als abonnee van Eilanden-Nieuws Extra kun je al onze eigen artikelen lezen, die niet (volledig) in de dinsdagkrant staan. Ook lees je een selectie van onze beste artikelen uit de vrijdageditie. Op Eilanden-Nieuws Extra publiceren we dagelijks minimaal twee eigen artikelen, die je nergens anders leest.

Waar kan ik die artikelen lezen?
Op je tablet, smartphone, laptop en computer. Alle Extra-artikelen staan op onze website, ze zijn te herkennen aan het Eilanden-Nieuws-logo met het plusje. Deze artikelen delen we natuurlijk ook via onze social mediakanalen.

Wat kost Eilanden-Nieuws Extra?
Voor 22,75 euro per jaar lees je wekelijks minimaal tien ‘unieke’ artikelen over Goeree-Overflakkee. En dat is nog los van alle columns en opinieverhalen die je als abonnee ook van ons krijgt. Je kunt een jaarabonnement afsluiten (de meest voordelige optie), maar een maandabonnement is natuurlijk ook mogelijk. Je betaalt dan 2,05 euro per maand en het abonnement is uiteraard maandelijks opzegbaar.

Waarom is Eilanden-Nieuws Extra niet gratis?
Dagelijks zijn de journalisten van Eilanden-Nieuws aan het werk om te schrijven over alles wat er op ons mooie eiland gebeurt, mensen te interviewen, de politiek te volgen en natuurlijk ook om foto’s te maken. Daar hangt echter wel een prijskaartje aan. Ook lokaal nieuws is nu eenmaal niet gratis. Dankzij onze abonnees kunnen onze journalisten dit werk blijven doen en kan de krant blijven bestaan. Op dinsdag gratis voor iedereen, op vrijdag voor de abonnees van onze vrijdageditie en nu dus ook voor al onze digitale abonnees.

Wil je ook abonnee worden? Hieronder zie je alle mogelijkheden. Word vandaag nog abonnee en mis nooit meer iets van Eilanden-Nieuws!

Oosthavendijk 46
3241 LK Middelharnis
Telefoon: 0187-74 54 50
E-mail: info@eilandennieuws.nl