Adverteren bij Omroep Archipel

Adverteren is mogelijk via de 3 verschillende mediakanalen: internet, radio en tv.


Internet

Via de website flakkeenieuws.nl kunnen we banners en advertorials worden geplaatst. Voor de banners zijn er een viertal mogelijkheden die hieronder zijn aangegeven. Het is mogelijk om meerdere banners tegelijkertijd te plaatsen. De opmaak van de banner zit bij de prijs inbegrepen. De minimale afname is 10.000 vertoningen. Het tarief ligt op € 10,- per 1.000 views.
Radio

Via de radio kunnen gesproken uitingen worden verspreid. De maximale lengte hiervan is 20 seconden. Het eerste reclameblok start om 07.00 uur en de laatste is om 23.00 uur. De afname gaat per week in blokken van 7 spots per dag met een minimale afname van 2 weken. De kosten per week zijn € 65,-. Vanaf 12 weken geldt een korting van 10%. Productiekosten gesproken commercial: € 150,-*. 


*Gezongen commercials zijn duurder. Prijs op aanvraag.


TV

Het nieuws van Goeree-Overflakkee is ook beschikbaar als tekst TV. Dit wordt uitgezonden via alle TV-aanbieders. Vooral onder ouderen wordt dit goed gewaardeerd. Tussen de tekstberichten is er een stilstaande reclame mogelijk van 5 seconden. Deze wordt 48 keer per 24 uur getoond. 


Kosten per week: €   80,- 

Productiekosten:  € 150,-


Sponsoring TV programma’s

Het is mogelijk om een TV programma te sponsoren. Deze uitgezonden programma’s zijn na de uitzending ook online terug te kijken. De sponsor is zowel op TV als online zichtbaar. 


Sponsoring enkele aflevering: € 350,- 

Sponsoring geheel seizoen: € 2100,-


Adverteren bij Omroep Archipel?
Voor meer informatie verkoop@eilandennieuws.nl