Afbeelding

The Islanders op winst in mooie wedstrijd tegen de Boosters

Sport 248 keer gelezen

GOEREE-OVERFLAKKEE - Op een zonnige zaterdagochtend speelden de pupillen van The Islanders tegen de Boosters uit Roosendaal. De wedstrijd werd gespeeld met een compleet team en eindigde in een mooie winst met een eindstand van 11-7.

De eerste slagman van de Boosters werd direct uitgemaakt door een strakke actie van korte stop Jorith naar eerste honkman Simon. Daarna was het veldwerk van The Islanders wat minder en kwam de tegenstander op 4 punten te staan. Jorith opende de slagbeurt van The Islanders met een 3-honkslag. Met een sterke slagbeurt scoorden ook Finn, Dennis en Ruben. Simon zorgde ervoor dat Stijn het vijfde punt kon maken.

In de tweede inning was er een snelle bal van pitcher Dennis op Jorith te zien, waardoor een mooie tikactie mogelijk was. De tweede nul volgde al snel door Simon. Het lukte de tegenstander om deze inning slechts één puntje te scoren.

Vinny sloeg een prachtige verre, hoge bal. Ook Selena liet zien dat ze niet onder deed voor de rest en liep een punt binnen. Ruben zorgt dat het vijfde punt binnen kon komen, waardoor de stand 10-5 was voor The Islanders. De laatste inning was een snelle. Finn had als pitcher een prachtige vangbal en een actie van Finn op Simon gaf de Boosters een tweede uit. De wedstrijd eindigde met een eindstand van 11-7. Beste slagmannen: Jorith, Finn, Dennis, Ruben, Simon en Selena (1.000).

Uit de krant