(Foto: Shutterstock)
(Foto: Shutterstock)

HSV The Islanders maakt keiharde inhaalslag tegen The Hawks

Sport 274 keer gelezen

REGIO - De eerste oefenwedstrijd van het seizoen van HSV The Islanders, afgelopen zaterdag, was spannend tot de laatste slag.

‘s Morgens zijn de pupillen vol gezonde spanning vertrokken naar Dordrecht. Tijdens een grauwe ochtend, met flink wat miezerregen, hebben zij tot het laatst gestreden, op het veld van The Hawks. Het begin van de wedstrijd was voor de pupillen echt weer even wennen. Aan slag wilde het nog niet helemaal lukken. In het veld waren daarentegen wel al wat mooie acties, waaronder een vangbal van eerste honkman Jesse. Na de tweede inning was de stand helaas tot 8-0 opgelopen.

Vanaf de derde inning begon iedereen een beetje zijn of haar draai te vinden en werden de eerste punten binnen geslagen. Zowel Jorith als Finn lieten zien wat agressief honklopen is en ook Liam mocht zijn eerste rondje over de honken rennen. Ruben heeft zijn reactievermogen en spelinzicht ook weer laten zien. Door als korte stop de bal te vangen en snel te reageren, wist hij in dezelfde actie ook de loper op het derde honk uit te branden. En dat zelfs twee keer!

Dennis heeft, ondanks dat hij pas vannacht terug was van vakantie, heel netjes staan pitchen en onze nieuwste aanwinsten Selena en Simon hebben allebei een punt binnen gelopen. De eindstand, na een keiharde inhaalslag en een superspannende laatste inning: 11-9 voor The Hawks. De coaches zijn supertrots op de jonge Islanders.

Op zaterdag 18 maart mogen ze revanche gaan nemen; dan komen de pupillen van The Hawks naar velden van The Islanders. Vanaf 10.00 uur kan er worden aangemoedigd.

Uit de krant