Afbeelding

Xsarus en Gemeente Goeree-Overflakkee winnen volleybaltoernooi

Algemeen 215 keer gelezen

SOMMELSDIJK – Zes paar ogen turen gespannen naar de vrouw achter de gele lijn aan de andere kant van het net. Na het fluitsignaal van de scheidsrechter springt ze de lucht in en slaat ze de bal hard naar het veld van de tegenstanders. De wedstrijd is begonnen. Het is één van de potjes tijdens het volleybaltoernooi voor bedrijven in De Staver.

Door Martijn de Bonte

Vrijdagavond 20 maart was het een drukte van belang in de sporthal. Vijftien teams van eilandelijke bedrijven en organisaties streden om de titel tijdens het derde Rabobank VC Intermezzo Bedrijven Volleybaltoernooi. Zes teams namen deel aan de poule hoog en negen teams aan de poule laag. De winnaar van de poule laag is Xsarus, OBS Roxenisse was nummer twee en Esselink eindigde als derde. Bij de poule hoog sleepte het team van de Gemeente Goeree-Overflakkee de wisselbokaal in de wacht. Marcel Bal Makelaardij eindigde op de tweede positie en nummer drie was het Helinium Hellevoetsluis.

Tijdens het toernooi speelden de teams op vier verschillende velden. Voor bezoekers stonden er tribunes opgesteld aan de rand van de zaal. De wedstrijdleiding van het evenement was in handen van Marc en Theo van Biert. Het toernooi wordt georganiseerd door Paul van Beveren, Bram Hoekman en Jan Kastelein. De organisatie bedankt de Rabobank, hoofdsponsor van het toernooi.

Kijk voor meer foto's van het toernooi op de Facebookpagina van VC Intermezzo.

Uit de krant