Afbeelding

Wilgen aan de Vliegers worden weer geknot

Algemeen 235 keer gelezen

MIDDELHARNIS - Op zaterdag 28 februari gaat de terreinwerkgroep van de Vereniging voor Natuur en Landschapsbescherming Goeree-Overflakkee (NLGO) verder met de activiteiten op de laatste zaterdag van de maand. “Als je eens lekker in de natuur bezig wil zijn, kom dan eens op deze natuurwerkdag een keer kijken of dit iets voor je is” zegt de organisatie. De activiteiten zijn deze keer bij de Vliegers te Middelharnis. Vorig jaar is de helft van de wilgen geknot en dit keer is de andere helft aan de beurt. “Op deze natuurwerkdag van de NLGO kunnen we weer veel hulp gebruiken. Eenieder die iets voor het behoud van de natuurelementen wil doen kan ons daar zaterdag bij helpen.”

De vrijwilligers verzamelen om 8.30 uur bij de overgang van de Vliegers aan de Bolletjesweg en stoppen rond 13.00 uur. De vereniging heeft ook een maandaggroep die ééns in de viertiendagen actief is. Zaterdag kan daar ook informatie over worden ingewonnen.

Verdere inlichtingen kunnen worden verkregen bij Kees van ‘t Zelfde (06-22927409) of bij Cees Appel (06-51010013) en op www.nlgo.nl. Bij slecht weer gaat het niet door, daarom aanmelden op terreinwerkgoepen@nlgo.nl.

Uit de krant