Afbeelding
Foto: Adri van der Laan

Onderhoud aan de poel in de Vliegers

Algemeen 52 keer gelezen

MIDDELHARNIS – "Niets te doen of je wil eens lekker buiten bezig zijn? Kom dan naar de Natuurwerkdag van de vereniging Natuur- en Landschapsbescherming Goeree-Overflakkee (NLGO)", aldus de organisatie.

Op zaterdag 27 januari worden er weer onderhoudswerkzaamheden uitgevoerd aan natuurelementen. Deze activiteiten worden georganiseerd door de werkgroep terreinbeheer van de vereniging.
De activiteiten zijn deze keer langs de Vliegers te Middelharnis. De bedoeling is zaterdag de poel, die eigendom is van SBB, bij het fietspad langs de Vliegers verder op te knappen. Men probeert dan de werkzaamheden van december af te kunnen maken. Verder probeert men de poel weer te herstellen, zodat hij weer geschikt is voor amfibieën. De mensen van de NLGO kunnen die dag weer veel hulp gebruiken. Een ieder die iets voor het behoud van de natuurelementen wil doen of eens lekker buiten bezig wil zijn, kan aanstaande komen helpen.
Er wordt om 8.30 uur verzameld aan het einde van de Tweede Groeneweg. De Tweede Groeneweg is te bereiken via de Provincialeweg N215, rotonde Middelharnis richting Nieuwe-Tonge, de tweede weg links.
Verdere inlichtingen kunt u krijgen op telefoonnummer 681105 (Cees Appel), of 485566 (Kees van 't Zelfde) en op www.nlgo.nl.

Uit de krant