Afbeelding
Foto: Adri van der Laan

Onderhoud aan de poel in de Vliegers

Algemeen 157 keer gelezen

MIDDELHARNIS - Niets te doen of je wil eens lekker buiten bezig zijn? Kom dan naar de Natuurwerkdag van de vereniging Natuur- en Landschapsbescherming Goeree-Overflakkee (NLGO).

Op donderdag 28 december worden er weer onderhoudswerkzaamheden uitgevoerd aan natuurelementen. Deze activiteiten worden georganiseerd door de werkgroep terreinbeheer van de vereniging.
De activiteiten zijn deze keer langs de Vliegers te Middelharnis. De bedoeling is deze donderdag de poel, welke eigendom is van SBB, bij het fietspad langs de Vliegers op te knappen. Hier is al tientallen jaren geen onderhoud aan uitgevoerd. We gaan proberen de poel te herstellen, zodat hij weer geschikt is voor amfibieën. Op deze actiedag van de NLGO kunnen we weer veel hulp gebruiken. Een ieder die iets voor het behoud van de natuurelementen wil doen of eens lekker buiten bezig wil zijn, kan ons daar donderdag de 28e bij helpen.
We verzamelen om 8.30 uur aan het einde van de Tweede Groeneweg. Er is voldoende materiaal aanwezig.
De Tweede Groeneweg is te bereiken via de Provincialeweg N215, rotonde Middelharnis richting Nieuwe-Tonge, de tweede weg links.
Verdere inlichtingen kunt u krijgen op telefoonnummer 681045 (Krijn Tanis) of 485566 (Kees van 't Zelfde) en op www.nlgo.nl.

Uit de krant