Afbeelding

Arie de Rover spreekt op Mannendag

Algemeen 326 keer gelezen

GOEREE-OVERFLAKKEE – Op zaterdag 7 febrauri wordt weer de eilandelijke Mannendag gehouden. Tijdens deze dag al een groot aantal mannen elkaar weer ontmoeten rondom de Bijbel. Ook dit keer weer in het kerkgebouw van de Doopsgezinde Gemeente te Ouddorp.

Een aantal jaren geleden nam een aantal mannen op Goeree-Overflakkee het initiatief voor het organiseren van een Mannendag. Deze dagen voorzagen duidelijk in een behoefte. Veel mannen, afkomstig van verschillende kerken, wisten de weg naar deze dagen te vinden.
'De Kracht van het gebed' zal het thema zijn van de Mannendag. Arie de Rover zal het thema uitwerken. Jarenlang had Arie de Rover een 'succesvol' leven met een goede baan, een gezin en naar de kerk gaan op zondag. Totdat hij in een crisisperiode Gods genade ontdekte. Een religieus leven veranderde in een relatie met de Heere Jezus. "De voorkeur van je hart gaat uit naar een religieus leven, omdat we het geloofsleven dan tastbaar kunnen maken. Maar als je uit genade wilt leven, vraagt dat om overgave en dat doet pijn: het kost je eigen ego." Arie de Rover schreef hierover het boek 'Leven na de genadeklap '.
Het kerkgebouw van de Doopsgezinde Gemeente aan de Dorpstienden opent haar deuren op zaterdag 7 februari om 9.00 uur. Om 9.30 begint het programma. In verband met de voorbereidingen voor onder meer de lunch is het wel belangrijk dat men zich voor de dag opgeeft. Inschrijven kan via het inschrijfformulier op www.mcgo.nl waar meer informatie is te vinden over het programma. De ochtend wordt om ongeveer 13.00 uur afgesloten met een lunch. Deelname kost € 10, inclusief lunch, koffie en of thee. Er wordt een collecte gehouden voor een nog nader te bepalen goed doel.

Uit de krant