Afbeelding
Foto:

Twirlvereniging Vivace staat weer op het podium

Algemeen 436 keer gelezen

REGIO - Twirlvereniging Vivace uit Sommelsdijk is met hun seniorengroep en enkele solisten afgereisd naar Roosendaal, waar ze wederom mooie prijzen wonnen.

De senioren zijn geëindigd op een mooie tweede plaats. Bij de solisten ging het ook lekker: Lotte Vos is met haar routine met 1 baton op een mooie tweede plaats komen te staan en promoveerde met haar hoge punten naar een hogere categorie. Mirjam Uil werd opnieuw eerste in haar categorie 2 baton. Femke Lodder werd met haar leuke uitvoering in de categorie dance derde. Femke Broeders en Robin Vos behaalden in een erg sterk deelnemersveld helaas geen podiumplaats. Het duo Lotte Vos en Myrthe Bruggeling hebben weer een mooie eerste plaats neergezet.

Op 15 juni reist twirlvereniging Vivace af naar Hardinxveld om daar hun kunsten te laten zien. Op 27 april loopt de vereniging de aubade in Middelharnis en Sommelsdijk tijdens Koningsdag. Iedere week is er een training op maandagavond vanaf 18.30 in de Staver in Sommelsdijk. Belangstellenden zijn daarbij van harte welkom. 

Uit de krant