Afbeelding

Twirlvereniging Vivace valt in de prijzen

Algemeen 281 keer gelezen

GOEREE-OVERFLAKKEE - Robin Vos en Cynthia Broeders van Twirlvereniging Vivace reisden in het afgelopen paasweekend naar Eindhoven om daar hun skills te laten zien op de Europees Kampioenschappen baton twirling. Zij behaalden mooie resultaten, waaronder een zilveren medaille.

Robin werd met het nationale pomteam tweede van Europa. Het team liet met het thema Olympische Spelen een krachtig optreden zien en mocht hierdoor een zilveren medaille mee naar huis nemen. Cynthia behaalde in een zwaar deelnemersveld met het onderdeel 2-baton een achtste plaats. “Wij zijn supertrots op deze geweldige prestaties”, laat Twirlvereniging Vivace weten.

Aanstaande zaterdag is het opnieuw druk voor Twirlvereniging Vivace, want dan nemen verschillende solisten en het jongste team deel aan een twirlwedstrijd in Zierikzee. Hier mogen zij laten zien wat ze in huis hebben en een gooi doen naar de podiumplaatsen. “Benieuwd of twirlen ook wat voor jou is? Kom gerust kijken tijdens onze training op maandagavond vanaf 18.30 uur in De Staver in Sommelsdijk.”

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding

Uit de krant