Afbeelding

Verenigingsconcert Sempre Crescendo in het teken van talent

Algemeen 378 keer gelezen

SOMMELSDIJK - Koninklijke muziekvereniging Sempre Crescendo uit Middelharnis-Sommelsdijk geeft zaterdag 3 februari haar jaarlijkse Verenigingsconcert. Er is een afwisselend programma, verzorgd door verschillende orkesten, solisten, duo’s en ensembles.

Tijdens dit concert treden niet alleen alle orkesten van de vereniging op – het Opstartorkest, jeugdorkest Little Sempre en het Fanfareorkest – maar zullen ook diverse solisten, duo’s en speciaal samengestelde ensembles van zich laten horen. 

Zo speelt een koperensemble de prachtige hymne ‘Nimrod’, maar zullen ook de saxofoon-, bugel- en trompetsecties uit het fanfareorkest zich presenteren aan het publiek.

Het Verenigingsconcert vindt plaats in de sporthal van De Staver in Sommelsdijk en begint om 19.30 uur. De zaal is vanaf 19.00 uur geopend en de toegang is gratis. Het Verenigingsconcert is de eerste activiteit in het kader van het 135-jarig bestaan van Sempre in 2024. Later dit jaar is er een jubileumeditie van het jaarlijkse concert ‘Musica Nautica’ op donderdag 11 juli in de haven van Middelharnis.

“Wilt u meer weten over Sempre? Volg ons dan op Facebook of Instagram. En als u Sempre in dit bijzondere jubileumjaar financieel wilt steunen, word dan Vriend van Sempre. Mail naar vriendenvansempre@gmail.com en dan ontvangt u een bericht over de mogelijkheden.”

Uit de krant