Afbeelding

Ouddorps BierFestival trekt ruim 550 bezoekers

Algemeen 1.945 keer gelezen

OUDDORP - Zaterdag 25 maart was de derde live editie van het Ouddorps BierFestival (OBF), een evenement waar bezoekers konden genieten van heerlijk speciaalbier van Brouwerij Solaes, ROTT. Brouwers, Brouwerij De Toekomst, Brouwerij De Molen, Brouwerij Ouwetoeter en Stulpner. Drie van deze brouwers namen zelfs een primeur mee, zodat de bezoekers van het Ouddorps BierFestival als eerste dit nieuwe bier konden proeven. 

De opkomst was dit jaar zeer hoog met ruim 550 bezoekers. Veel bierliefhebbers wisten SRGO Dorpstienden te vinden voor een gezellige middag en/of avond. Er was dit jaar extra aandacht besteed aan de aankleding van de zaal met medewerking van Partyservice Mierop. Naast bier was er ook voldoende eten te verkrijgen: Jan de Visman had heerlijke zalm mee, maar ook de kibbeling vond gretig aftrek. Keurslagerij Floresteijn deed goede zaken met borrel- en kaasplankjes, vleesspecialiteiten, bittergarnituurtjes en natuurlijk ook vegetarische producten. Ook voor de BOB’s was er voldoende keuze aan drinken. Biervereniging PINT had een plekje op het festival om leden te werven en om te vertellen over alle bieractiviteiten die zij organiseren. 

Het publiek bestond uit veel bekende gezichten, maar er waren ook behoorlijk wat bezoekers die dit jaar het Ouddorps BierFestival voor het eerst bezochten. Uit de enthousiaste reacties kan worden opgemaakt dat zij een leuke avond hebben gehad en dat er wordt uitgekeken naar volgend jaar. Wie volgend jaar (weer) het Ouddorps BierFestival wil bezoeken, kan zaterdag 30 maart 2024 alvast in de agenda noteren.

Uit de krant