(Foto: Shutterstock)
(Foto: Shutterstock)

Drie accommodaties op Goeree-Overflakkee winnen gouden Zoover Award

Zakelijk 2.275 keer gelezen

GOEREE-OVERFLAKKEE - Vorige week werden de jaarlijkse Zoover Awards uitgereikt. Drie eilandelijke accommodaties wonnen goud: landschapscamping de Vlugtheuvel in Stellendam, camping ‘t Vogelnest in Stad aan ‘t Haringvliet en vakantiepark Toppershoedje in Ouddorp. 

De Zoover Awards zijn jaarlijks terugkerende publieksprijzen en geven erkenning aan de best gewaardeerde accommodaties in Nederland en Europa. Op Zoover staan vakantiebeoordelingen van reizigers over hotels, accommodaties, campings, vakantieparken, cruises, vakantiehuizen en meer. Maandelijks raadplegen miljoenen bezoekers Zoover voor beoordelingen, inspiratie en het beste vakantieaanbod. Door gasten een review te laten schrijven over de ervaring tijdens het verblijf kan de accommodatiehouder kans maken op een Award. Alle reviews over het afgelopen jaar worden meegenomen. Accommodatie die een score van 9 of hoger haalden in 2022 op basis van minstens 20 reviews ontvingen een Zoover Award Gold.

De hoogste score op Goeree-Overflakkee (9,6) werd gehaald door landschapscamping de Vlugtheuvel in Stellendam. “We zijn superblij met deze Award”, reageert Marlies van der Vlugt. “Je bent er voor je gasten en het is mooi om te zien dat dat gewaardeerd wordt. Het winnen van de Award is ook erg leuk voor onze medewerkers. Ieder draagt zijn of haar steentje bij en die inzet wordt beloond. We doen het echt met z’n allen.”

Twee andere accommodaties ontvingen eveneens een uitmuntende score; camping ‘t Vogelnest en vakantiepark Toppershoedje werden allebei gewaardeerd met een 9,1. “Daar zijn we natuurlijk erg trots op”, laat familie Vogelaar van ‘t Vogelnest weten. “De camping in Stad aan ‘t Haringvliet bestaat 28 jaar en is een echt familiebedrijf. Er heerst een gemoedelijke, gezellige sfeer waar iedereen elkaar kent en helpt waar nodig is. Onze kracht is de persoonlijke aandacht. Wij nemen de tijd voor de gasten om regelmatig een praatje met ze te maken.”

Ook vakantiepark Toppershoedje in is blij met de hoge notering. Parkmanager Roland Hoogwerf vertelt dat gasten veel waardering hebben voor de goede hygiëne en de betrokkenheid van het personeel. “Daarnaast waarderen ze de kleinschaligheid van het park en de kleine details, zoals de vormgeving van het interieur van de vakantiehuisjes. We doen alles samen en vormen echt één team.”

Uit de krant