Afbeelding
Foto: Adri van der Laan

Camping De Lage Werf wint Gouden Zoover Award

Algemeen 279 keer gelezen

UTRECHT – Vorige week zijn op de vakantiebeurs in Utrecht de Zoover Awards voor accommodaties uitgereikt. Camping De Lage Werf wint een Gouden Zoover Award. Gedurende het hele jaar 2017 zijn er 57 reviews geschreven door vakantiegangers die hun ervaringen graag delen om anderen te helpen bij het vinden van de perfecte vakantie.

Tijdens de feestelijke award uitreiking was de top tien van elke categorie aanwezig om de award in ontvangst te nemen. De consument beoordeelde Camping De Lage Werf met een waarderingscijfer 9.3.
"We zijn ontzettend trots en blij met deze hoge waardering van onze gasten. We werken elke dag ontzettend hard om de beste service en kwaliteit te bieden en dan is het natuurlijk fantastisch dat dit wordt beloond met een Gouden Zoover Award", aldus Miranda Buys.
De best gewaardeerde accommodaties zijn beloond met een Gouden Award. Alle accommodaties die een 8 of hoger scoren, krijgen een Oranje Zoover Award. Daarnaast is er een nieuwe Award uitgereikt. Dit is de 'Zoover Award Goud per regio'. Deze Award is voor de accommodatie met het hoogste waarderingscijfer in de regio. Camping De Lage Werf, winnaar regio Zuid-Holland, mag zich met trots de beste in de regio noemen.

Voor een overzicht van alle winnaars, kijk op: zoover.nl/blog.

Als je dan zelfs ook nog een award wint voor Beste Camping in de regio Zuid-Holland, ben je helemaal sprakeloos, aldus Miranda Buys
Camping De Lage Werf is een kleinschalige, rustige camping. De camping is gelegen net buiten Den Bommel in het gehuchtje Zuidzijde. De camping is een lusthof met veel groen en ruime plaatsen. De camping is voorzien van een modern verwarmd sanitair gebouw, kleine speeltuin en speelveldje met trampoline e.d. voor de kinderen. De camping heeft vaste, seizoen- en losse plaatsen, voor ieder wat wils.
De camping ligt aan verschillende fiets- en wandelroutes en nabij het Haringvliet en Grevelingenmeer, waar u verschillende watersportmogelijkheden heeft. Rust, ruimte en gezelligheid is ons motto. Zie ook www.campingdelagewerf.nl.

Uit de krant