Afbeelding

De Islanders winnen inhaalwedstrijd tegen Batters uit Putte

Sport 347 keer gelezen

OUDE-TONGE - Na een zomerstop van zes weken mochten de heren en dames van Honkbal 1 afgelopen weekend het veld weer betreden. Zij speelden de inhaalwedstrijd tegen Batters uit Putte.

Na een eerste puntloze en snelle inning aan beide kanten ging het de Islanders daarna beter af en druppelden de punten gestaag binnen. Dit kwam niet zozeer door goed slaan van de kant van de Islanders, maar vooral door de vele gegooide wijdballen en geraakte spelers. Naast Giovanni Drinkwaard en Jan de Puy, die hem heerlijk opving op zijn rug, mocht ook Peter Roubos een balletje voor het team incasseren op een zeer gevoelige plek.

Pitcher Jan de Puy bleek net een niveautje te hoog voor de Batters, met 10 schitterende strikeouts. Na 5 inningen werd de wedstrijd afgesloten met een 14-4 winst voor The Islanders. Zo stijgt de club weer naar de eerste plaats.

Volgende week wordt daarom een zeer spannende wedstrijd gespeeld tegen het team wat de Islanders op de hielen zit: Jeka. Deze wedstrijd wordt eenmalig gespeeld op het veld van Stags Etten-Leur.

Uit de krant