Afbeelding

VC Intermezzo sluit seizoen af met feestelijk sportgala

Sport 351 keer gelezen

SOMMELSDIJK - De tweede editie van het VC Intermezzo sportgala vond plaats op vrijdag 14 april. Dit jaar in het thema ‘foute disco’. Tijdens dit gala werden de winnaars van verschillende categorieën bekend gemaakt en werd het volleybalseizoen feestelijk afgesloten.

Het Prieel van de Staver was volledig omgetoverd in stijl van de jaren 80 en 90. Samen met het team of partner druppelden de leden in een volledig disco-outfit binnen. Iedereen kon meteen op de foto bij de photowall met LP-platen en na een welkomstwoord van de voorzitter Geertjan Willemsen kon de avond beginnen.

Symbolische winnaars
In de afgelopen maanden konden voor elke categorie leden worden aangedragen voor nominatie. Per categorie zijn er uiteindelijk drie leden overgebleven waarop de laatste paar weken gestemd kon worden. Tijdens het sportgala werden de ‘winnaars’ bekend gemaakt. Winnaars natuurlijk tussen haakjes want zoals de voorzitter en ook de wethouder in de speeches al aangaven: het zijn symbolische winnaars. Ieder lid draagt zijn steentje bij binnen de vereniging en daar is Intermezzo erg blij mee. “Naast het sportieve en fanatieke gedeelte binnen de vereniging zijn wij ook een hele hechte en gezellige club. Het gevoel van ‘hier wil je bij horen’ of ‘dit wil je niet missen’ overheerst bij vele leden.”

Iedere prijs werd uitgereikt door een ander persoon, intern of extern, maar op zijn of haar eigen manier betrokken bij de (volleybal)sport. Van Wethouder Eijkenduijn tot Ambtenaar sport Rick Postuma en van Sponsor tot bestuurslid SRGO mevrouw Stuurman. Ieder met zijn of haar eigen verhaal over hoe belangrijk de verschillende categorieën voor de vereniging zijn.

Winnaar in de categorie ‘Mini van het jaar’ was Hidde Wegman. Mirthe de Heer werd gekozen als ‘Jeugdspeler van het jaar’ en Rebecca Robijn als ‘Jeugdvrijwilliger van het jaar. In de categorie ‘Trainer/Coach van het jaar’ kwam Gert Klok als winnaar uit de bus. Mevrouw (oma) van den Boogert werd uitgeroepen tot ‘Supporter van het jaar’, Mirjam van Alphen won in de categorie ‘Seniorspeler van het jaar’. De titel ‘Seniorvrijwilliger van het jaar’ was voor Marjolein van den Boogert, Reinier van den Heuvel werd ‘Recreant van het jaar’. Jongens B1 werd uitgeroepen tot ‘Team van het jaar’.

Muzikale feestavond
Na het officiële gedeelte begon de feestavond. Van top 40-muziek voor de jeugd tot die gouwe ouwe plaat voor papa, mama of oma. En tussendoor ook nog het rad van avontuur waar mooie prijzen gewonnen konden worden. “Intermezzo kijkt terug op een geslaagde avond”, laat de volleybalclub weten. “We nemen ook alvast een kijkje vooruit: de trainingen gaan door tot eind juni en na de zomerstop begint het nieuwe volleybalseizoen. Wil je een keer komen kijken of jij je wilt aansluiten bij onze vereniging? De verschillende trainingstijden zijn te vinden op onze website www.vcintermezzo.nl.”

Uit de krant