Afbeelding

Succesvol oliebollentoernooi voor VC Intermezzo

Sport 295 keer gelezen

SOMMELSDIJK - Op vrijdag 6 januari was bij VC Intermezzo de aftrap van het volleybaljaar 2023. En dat begon in het donker, maar wel met blacklight.

De dag begon met een toernooi voor de jeugd. Om 14.30 uur meldden zich 36 kids, die startten met het versieren van shirts. “Want in het donker wil je natuurlijk goed gezien worden en met fluorescerend tape en neon stiften komt dat helemaal goed”, aldus Intermezzo. “Daarna speelde de jeugd vijf wedstrijdjes en konden ze zo hun volleybalskills laten zien. Een patatje hadden ze daarna wel verdiend.”

Vanaf 19.00 uur was het de beurt aan de senioren. Het was even de vraag hoeveel leden er zouden komen, want durven ze wel in het donker te volleyballen? Gelukkig was het ook in de avond volle bak: 38 deelnemers konden na een warming-up en een woordje van voorzitter Geert-Jan Willemsen van start. “Maar waar de jeugd ook in het donker erg scherp en soepel door de zaal bewoog, was dit voor de senioren toch een stuk lastiger. Na een aantal wedstrijden in het donker gespeeld te hebben, sloten we de avond af met wedstrijden in het licht. En ja, dit ging er veel beter aan toe.” 

Het winnende team ontving een lekkere taart die tijdens de borrel opgegeten kon worden. Een oliebol mocht natuurlijk ook niet ontbreken. Intermezzo kijkt terug op een gezellige start van het seizoen. Vanaf dinsdag 10 januari starten alle trainingen weer. “Er is voor ieder wat wils, we hebben een grote CMV-afdeling voor de allerjongsten, jeugdteams voor alle leeftijden en natuurlijk onze senioren en recreanten. Interesse om een keer mee te trainen? Neem een kijkje op onze website voor meer informatie: www.vcintermezzo.nl.”

Uit de krant