Afbeelding

VC Intermezzo start het nieuwe seizoen met een zonnig dagkamp

Sport 354 keer gelezen

OUDDORP - Zaterdag 20 augustus is Volleybalclub Intermezzo het nieuwe seizoen voor de jeugd begonnen met een dagkamp op camping Brouwersdam in Ouddorp. Aan het begin van de ochtend werden de volleybalvelden opgezet en de gele shirts van Unito Sports klaargelegd. Rond 11.00 uur kwamen alle 40 kinderen aan. 

De dag begon met een puzzeltocht waar de kinderen leuke vragen en opdrachten moesten doen en waar TikTok challenges werden gemaakt. Daarnaast kwamen er promotiefilmpjes voor de vereniging voorbij en er werd er alvast geoefend hoe het winnen van een punt gevierd wordt. Vervolgens kregen de kinderen een heerlijke lunch, volledig verzorgd door Plus Slingerland, om daarna door te gaan met de waterspellen.
Het dagkamp werd afgesloten met een volleybalclinic,verzorgd door Be Better Training. Zij zijn tevens de trainers van Volleybalschool GO, een belangrijk onderdeel voor de jeugdleden van de vereniging. Op vrijdagavond kunnen de kinderen van Intermezzo en verenigingen uit de omgeving een extra training krijgen van de professionele mannen van BBT. Meer informatie hierover is terug te vinden op www.vcintermezzo.nl.

Daarna volgde een BBQ, ook verzorgd door Plus Slingerland, waarbij de oudere leden en ouders aanschoven. “Het was een gezellige zonnige dag, een geweldige start voor een mooi seizoen. We willen Plus Slingerland, Unito Sports en BBT bedanken voor het mede mogelijk maken van dit volleybalkamp. Tevens willen wij Camping Brouwersdam bedanken voor de gastvrijheid”, aldus VC Intermezzo.

De trainingen starten vanaf 30 augustus in Sporthal de Staver in Sommelsdijk. Intermezzo heeft een uitgebreide jeugdafdeling waar de beginselen van het volleybal worden geleerd. Wie wat ouder is, kan terecht bij de senioren- of recreantenafdeling. De trainingstijden zijn te vinden op de website www.vcintermezzo.nl.

Uit de krant