Afbeelding

Nieuwe eigenaar voor Bezuijen Bemiddeling

Algemeen Zakelijk nieuws 2.499 keer gelezen

OUDDORP - Een woning die van eigenaar verandert. Hoe dat in z’n werk gaat, weten ze maar al te goed bij Bezuijen Bemiddeling in Ouddorp. Recent wisselde het makelaarskantoor zelf van eigenaar. 

“Kijk, dat was dan weer wel even nieuw voor ons”, aldus het kantoor in een toelichting. “Als het goed is, heeft u er niets van gemerkt. Dat was dan ook precies de bedoeling.”

In april nam Martin Tanis het kantoor over van Jan Bezuijen en Angelique van der Valk. “Als lokale ondernemer kent Martin het werkgebied als geen ander. Bovendien beschikt hij over een uitgebreid netwerk – onmisbaar in ons werk. Jan en Angelique deden een stapje terug. Op de achtergrond zijn zij nog altijd betrokken in een adviserende rol”, aldus het makelaarskantoor. “Misschien komt dit nieuws voor u als een verrassing, omdat Bezuijen Bemiddeling al 18 jaar een begrip in Ouddorp en omstreken is. Daarom willen we graag benadrukken dat voor onze klanten eigenlijk alles bij het oude blijft. Zo blijven het team en het bezoekadres van ons kantoor gewoon hetzelfde. Natuurlijk geldt dat ook voor onze dienstverlening en service.”

Uit de krant