Afbeelding

Twee weken wegonderhoud in Achthuizen

Algemeen 744 keer gelezen

ACHTHUIZEN - Van maandag 5 september om 06.00 uur tot en met vrijdag 16 september om 18.00 uur viert het Waterschap Hollandse Delta onderhoudswerkzaamheden uit aan de Achthuizensedijk en Schaapsweg in Achthuizen.

De werkzaamheden vinden plaats tussen de komgrens van Achthuizen en de rotonde aan de N498. Het werk wordt in opdracht van het waterschap uitgevoerd door aannemer Gebr. Van Kessel. Voor de veiligheid en in verband met de uitvoering van de werkzaamheden, wordt de weg in zijn geheel afgesloten voor al het verkeer, zo laat het waterschap weten. “Doorgaand verkeer kan gebruik maken van de omleidingsroutes, die met gele borden worden aangegeven.”

De weg blijft volgens Hollandse Delta wel toegankelijk voor direct aanwonenden en gebruikers van percelen. “Zij mogen het werkvak voorzichtig berijden. Hierbij is het belangrijk dat de weg niet vuil gereden wordt. Afhankelijk van de voortgang van de werkzaamheden, is het mogelijk om via de kant van de komgrens van Achthuizen of via de kant van de rotonde in de N498 de woning, het bedrijf of perceel te verlaten of te bereiken.”

Uit de krant