Afbeelding

Spetterende waterspeeldag in Middelharnis

Algemeen 484 keer gelezen

MIDDELHARNIS - Op zaterdag 18 juni organiseert Stichting Hart van Goeree Overflakkee (HVGO) in samenwerking met Watersportvereniging Flacquee en Oranje Vereniging Middelharnis/Sommelsdijk een spetterende kinderwaterspeeldag rond en in de haven van Middelharnis. 

Er zullen weer diverse attracties opgesteld worden langs de haven, maar ook in de haven zal er genoeg te doen zijn. “Denk aan suppen, kajakken en rollen over het water in een waterrol. Ouders kunnen aan de haven genieten van hun spelende kinderen onder het genot van een hapje en drankje of lekker shoppen in ons mooie winkelcentrum”, aldus de organisatie. “Niet alleen dankzij de geweldige inzet van de leden van Watersport Vereniging Flaquee, maar ook dankzij de inzet van duikers wordt er extra op de veiligheid van de kinderen gelet, zodat ze tussen 11.00 uur en 15.30 volop kunnen genieten. De waterspeeldag wordt afgesloten met schuimparty.”

Voor slechts 3 euro kunnen de kinderen gebruik maken van de vele activiteiten die er aanwezig zijn. Omdat dit evenement ook wordt ondersteund door de ondernemers van Middelharnis Centrum, zijn er ook ondernemers die tickets kunnen geven voor gratis toegang. Hou daarvoor social media en de websites in de gaten.

.

Uit de krant