Afbeelding
Foto: Adri van der Laan

Nieuw waterspektakel in en om de haven van Stad aan 't Haringvliet

Algemeen 127 keer gelezen

STAD AAN 'T HARINGVLIET - Op zaterdag 30 juni is er een nieuw waterspektakel in en om de haven van Stad aan 't Haringvliet. Er is van alles te doen op het water, wat dacht je van een mega blob kussen, suppen, rondrennen in een aqua bubble, je kunt zelfs tokkelen bij de sluis.

Voor de kleintjes is er een apart Kinderplein vol met leuke attracties, De kids kunnen een stoer armbandje kopen, waarmee ze de hele dag in- en uit kunnen. Handig, want zo kunnen ze tussendoor even een snoepje halen bij een van de marktkramen of wat drinken bij het Horecaplein. Je kunt natuurlijk ook samen met opa, oma, mama, papa meedeinen met het Flakkees Piratenkoor. Of tussen 13.00-14.00 uur kijken bij de buitenhaven naar een demonstratie van optimisten van de Jeugd Watersport Dagen.

Doe je mee?
"Het waterspektakel 'Duik! in Stad' is een uitdagend evenement voor jongeren en iedereen die zich jong voelt", vertelt Wilma van Bergen, voorzitter Ons Trefpunt Stad. "Je kunt alleen meedoen voor de lol of met een team tussen 14.00 en 15.00 uur strijden voor leuke prijzen en voor de eer natuurlijk". Wil je meedoen met een team? Geef je dan op via Facebook @duikinstad. Hier vind je ook de laatste informatie over het evenement.
Om 20.00 uur zijn alle ogen gericht op de podiumwagen. Daar staat Eclips, een stevige coverband met alle bekende hits in hun repertoire.

We kunnen ons voorstellen dat Stad niet meteen het eerste dorp is waar je aan denkt om naar toe te gaan, je komt er misschien wel nooit. Er is toch niks? "Dat horen wij als inwoners vaker. Het tegendeel is waar. Juist het gebrek aan ander aanbod, maakt dat er in ons dorp heel veel gebeurt", antwoordt voorzitter Wilma van Bergen. "Met elkaar organiseren we van alles en ontstaan er altijd weer nieuwe ideeën. Net als 'Duik! in Stad', een waterspektakel voor jongeren, wat is uitgegroeid tot een evenement voor iedereen. Kom zaterdag 30 juni gewoon eens kijken en laat je verrassen door ons dorp!"

Uit de krant