De teams gaan gebroederlijk op de foto, i.v.m. een benefietactie voor ALPE D'HUZES. (Foto: Marjo Smit)

DVV’09 wint derby van Melissant

Algemeen 611 keer gelezen

DIRKSLAND - DVV’09 won afgelopen zaterdag met 2-0 van v.v. Melissant. Vooral in de eerste helft werden er ‘zaken gedaan’; de tweede helft was minder spannend.

Het zou deze wedstrijd eenrichtingsverkeer zijn naar het doel van Melissant. Toch scoort DVV deze eerste helft tweemaal uit een hoekschop. Bij de 1-0 wordt een corner van de Geus door de keeper die het flink lastig gemaakt wordt, in eigen doel gewerkt. En de 2-0 vlak voor rust is een hoekschop van Boshoven die op prachtige wijze in één keer in de verre hoek beland.

Na een spannende eerste helft waarin veel kansen gecreëerd werden, is de amusementswaarde in de tweede helft een stuk minder groot. Melissant wil de schade zoveel mogelijk beperken en slaagt hier de tweede helft vrij aardig in. Doelman Hobbel (Melissant) voorkomt met een aantal fraaie reddingen een grotere achterstand.

Voorafgaand aan de derby tussen DVV’09 en Melissant werd er een gezamenlijke teamfoto gemaakt inclusief de leden van team ‘vrienden voor het leven’. Met een benefietactie werd zaterdag een mooi bedrag op gehaald voor ALPE D’HUZES waarmee een bijdrage geleverd wordt aan de strijd tegen kanker.