Afbeelding

DVV’09 wint lastige uitwedstrijd bij Stellendam

Algemeen 470 keer gelezen

DIRKSLAND - DVV’09 heeft de altijd lastige uitwedstrijd tegen Stellendam omgezet in een verdiende overwinning.

De thuisploeg opende tegen de verhouding in de score en strafte een slordigheidje aan Dirkslandse zijde genadeloos af. Daarna was hielp Julian de Geus met twee prachtige goals zijn ploeg aan de leiding. Met een bal op de lat zat het voor DVV’09 net even mee en kort hierna maakte Bart Jelle van Dam nog voor rust de 1-3. In de tweede helft raakte de energie bij beide ploegen zichtbaar op. Toch vonden de Dirkslanders via Rolf van Putten en Julian de Geus nog tweemaal het net en incasseerde DVV ook nog een tegentreffer, al zat daar wel een buitenspelluchtje aan.

Een heerlijke overwinning voor DVV’09 die met veel passie en goed voetbal tot stand is gekomen. Volgende week wacht de thuiswedstrijd met buurman Melissant. De aftrap is om 14.30 uur. De clubs hopen op veel publiek en vragen speciaal aandacht voor de benefietactie die tijdens deze wedstrijd gehouden zal worden voor het team ‘vrienden voor het leven’ in het kader van Alpe d’Huzes. Neemt allen contant geld mee.