(Foto: Shutterstock)
(Foto: Shutterstock)

Israëlavond

Kerk & Geloof 419 keer gelezen

OUDDORP - De zendingscommissie van de HHK Ouddorp “Onderwijst al de volken” belegd op D.V. 26 maart een avond over Israël. 

“Sinds de ongekende aanslag op Simchad Thora op 7 oktober moet Israël opnieuw vechten voor haar bestaan. Opnieuw keren vele volken zich tegen Israël. Antisemitische uitingen zijn aan de orde van de dag. Deze oorlog heeft, zoals de vele ander oorlogen tegen Israël sinds haar bestaan, een diepere dimensie. Een strijd tussen licht en duisternis. Het heeft ook ons geraakt en roept soms heftige emoties op. Deze oorlog heeft ook alles te maken met de wederkomst. Maar ook met de vele beloften voor de Joden die we in de Bijbel kunnen lezen. De zendingscommissie acht het van groot belang de gemeente en belangstellenden van de diepere achtergronden te voorzien.” De spreker ds. R. van de Kamp is lid van de commissie Israël binnen de HHK en reisde enkele keren naar Israël.

De avond zal gehouden worden in Eben-Haëzer, Preekhillaan 3 te Ouddorp. De avond begint om 20.00 uur, met een inloop vanaf 19.45 met koffie. Om 22.00 uur wordt de avond afgesloten waarbij er een collecte zal worden gehouden.

Uit de krant