Afbeelding

Tieleman Keukens officieel partner NK Wielrennen 2016

Algemeen 283 keer gelezen

MIDDELHARNIS - De organisatie van het NK Wielrennen op Goeree-Overflakkee is verheugd te kunnen mededelen dat Tieleman Keukens uit Middelharnis officieel partner is geworden van het wielerfeest op Goeree-Overflakkee. Tieleman Keukens is een hecht familiebedrijf, gevestigd in Middelharnis op Goeree-Overflakkee, hét kookeiland van Nederland! Tieleman is een keukenspecialist die keukens levert en monteert door heel Nederland en ver daarbuiten. Dit doet men al meer dan 50 jaar vanaf dit mooie eiland.

Tieleman Keukens beaamt de pracht van het eiland Goeree-Overflakkee en is trots dat een groot evenement als het NK Wielrennen georganiseerd gaat worden door de samenwerking van lokale ondernemers, de bewoners en de gemeente. "We kunnen ons mooie eiland in de schijnwerpers zetten en laten zien aan het hele land hoe indrukwekkend dit stuk Nederland is! Dit geweldige evenement is een unieke kans om het prachtige eiland Goeree-Overflakkee te promoten. We hebben heel veel te laten zien, dit zal iedereen gaan meemaken."

Tieleman werkt met het NK Wielrennen ook samen met hun trouwe en zeer gewaardeerde partners: Keller Keukens, Atag Nederland en Dekker aanrechtbladen. Ook van oorsprong echte Nederlandse bedrijven, die gaan voor kwaliteit en zich graag inzetten voor de samenleving. Jan Tieleman: "Ook het fietsen op Goeree-Overflakkee moet een feest zijn!"

Uit de krant