Afbeelding

HSV The Islanders spelen eerste oefenwedstrijden

Algemeen 232 keer gelezen

GOEREE-OVERFLAKKEE - In het afgelopen weekend speelde HSV The Islanders de eerste oefenwedstrijden. De eindstand bij de aspiranten was 10-2, de wedstrijd van de heren eindigde in 4-14.

De jongste Islanders speelden dit weekend hun eerste wedstrijd als aspiranten (U15) tegen de Rowdies uit Ridderkerk. Pitcher Djimmy stond deze eerste inning direct lekker op de plaat en gooide goed. Het lukte de Rowdies niet om te scoren door een tikactie van catcher Jorith en twee fraaie stike outs van Djimmy.

Aan slag opende Jorith de score. Hij wist met een fraaie bal naar het buitenveld Jesse binnen te krijgen. De Islanders gingen door naar de tweede inning met een 6-0 voorsprong.

Dennis (6) tikte na een snelle bal van Jorith (2) de loper op 2 uit. De Rowdies wisten deze inning 1 punt te scoren. Finn aan slag, volle bak, maar helaas werd zijn slag een vangbal. Selena werd voor de derde keer geraakt aan slag, maar ze liet zich niet uit het veld slaan. Djimmy wist met een harde bal Levi en Jorith binnen te slaan. Tussenstand na de tweede inning: 9-1

In de derde inning stond Dennis op de pitcherplaat en ook dat ging meer dan prima. We zagen deze inning een mooie actie van Jesse (3) die de bal zelf fielde en daarna de slagman uitmaakte op zijn honk. Jorith kwam goed weg door een gemiste vangbal en was safe op 1. Djimmy sloeg Jorith binnen maar verder kwamen de Islanders deze inning niet meer tot scoren. Eindstand: 10-2.

HB1 speelt tegen de Hawks

Zondag 10 maart begonnen onze heren van HB1 in de kou tegen de Hawks uit Dordrecht. De Islanders startten sterk door 6 punten in de eerste inning te scoren en de 0 te houden door het prachtige dubbelspel van Rob Emeis en Perry Plooij.

De Islanders sprokkelden nog wat puntjes bij elkaar en haalden uiteindelijk 14 punten. De eerste pitcher van de Islanders zorgde ervoor dat de Hawks op 0 punten bleef, in de 3/4e inning haalde de Hawks nog 4 puntjes. Het was een leuke eerste pot! Eindstand: 4-14.

Uit de krant