Afbeelding

Eclatante zege NTVV in vermakelijk duel met DRL

Algemeen 351 keer gelezen

NIEUWE-TONGE - Na de zeperd één week terug tegen het Schiedamse SVV heeft NTVV voor eigen publiek op fraaie wijze revanche genomen met een 4-0 overwinning tegen DRL.

De thuisploeg maakte vanaf het begin een gretige indruk. Na zeven minuten spelen stuurde Neal Kuiper met een prachtige pass Robbin Troost de diepte in, die de bal daarna op sublieme wijze achter doelman Bekmy schoot. De bezoekers trachtten daarna het initiatief over te nemen, maar de organisatie van NTVV met ‘kapitein’ Jeroen Roijers aan het hoofd stond als een huis.

Na 20 minuten speeltijd stoof de pijlsnelle Robbin Troost met zevenmijlslaarzen naar voren en gaf de bal op maat bij de al even snel meegekomen Neal Kuiper, die twee verdedigers het nakijken gaf en het leer bijna achteloos een laatste tikje langs de keeper toediende en de 2-0 liet aantekenen. Kort daarna zag arbiter Van Seters zich genoodzaakt de wedstrijd tijdelijk te staken.Twee DRL-spelers waren in botsing gekomen, waarna een teamgenoot de referee weinig vleiend bejegende, op grond waarvan deze besloot het treffen stil te leggen. Na 17 minuten onderbreking werd de wedstrijd hervat.

Jens van Es beslist wedstrijd voortijdig
De 2e helft was nauwelijks één minuutje verstreken, wanneer Brett van Vliet na een vlijmscherpe NTVV-aanval youngster Jens van Es passend bediende, die met een uitgekiend schot de 3-0 op het scorebord bracht en de wedstrijd op slot gooide. Een goed kwartier voor tijd deponeerde Robbin Troost de bal opnieuw op de voet van Tim Jordaan die, net in het veld, een hard projectiel afvuurde en vervolgens kon juichen, want zijn tweede balcontact betekende de 4-0. In de resterende minuten speelde het team van Wim Eilander de wedstrijd gecontroleerd en zakelijk uit en zo was de gewenste driepunter een feit.