Afbeelding

Stichting Oost Europa zamelt goederen in voor Roemenië

Algemeen 650 keer gelezen

MIDDELHARNIS - Zaterdag 4 juni 2022 is de loods van de Stichting Oost Europa Werkgroep Middelharnis/Sommelsdijk aan de Industrieweg 17 te Middelharnis weer geopend. Tussen 09.30 en 11.30 staat de werkgroep klaar om hulpgoederen voor Roemenië in ontvangst te nemen.

De volgende goederen kunnen worden afgeleverd: goed functionerende koelkasten, gasfornuizen en ander bruikbaar witgoed, nette kleding, zowel dames- heren- en kinderkleding (geen pmd-zakken), incontinentiemateriaal of andere hulpmiddelen zoals rollators, rolstoelen en dergelijke, huishoudelijke spullen zoals, borden, bestek, kop en schotel, nog goed werkende keukenmachines zoals mixers, magnetrons, pannen en (tuin) gereedschap, indien elektrisch natuurlijk wel in goede staat en werkend. Daarnaast zijn één- en tweepersoonsbedden en net schoon beddengoed en één- of tweepersoons matrassen, eetkamertafels en stoelen, banken en dergelijke welkom. Ook kan er breiwol worden ingeleverd.

(Klein) meubilair kan ook worden gebracht. De werkgroep vindt het fijn als dit in de loods wordt afgeleverd. Voor ander meubilair graag even contact opnemen. Voor alle goederen geldt natuurlijk: in goede, schone, onbeschadigde en nog bruikbare staat (geen “rommel”).

Een ieder is zaterdag van harte welkom in de loods. Daar is ook een verkooptafel aanwezig. Meer informatie over de projecten is te vinden op www.oosteuropa-werkgroep.nl. Voor vragen tips of andere zaken kan contact worden opgenomen door middel van het e-mailadres: info@oosteuropa-werkgroep.nl.

Uit de krant