Afbeelding

Presentatie fotograaf Leen Koper bij Fotoclub de Rarekiek

Algemeen 539 keer gelezen

MELISSANT - Op uitnodiging van Fotoclub de Rarekiek komt fotograaf Leen Koper vrijdag 13 mei in de Melishof te Melissant vertellen over zijn werk. Leen Koper is bekend in Zierikzee en omstreken van zijn fotowinkel en de vele reportages die hij maakte. Hij vertegenwoordigt een generatie fotografen van nog voor het digitale tijdperk en erna. Een digitale camera neemt weliswaar een deel van de techniek over, maar niet het beeld dat je wilt vangen. En juist daar heeft de focus van Koper altijd gelegen. Hij heeft er ook les in gegeven. ­­­

Door te spelen met belichting en sluitertijden en slechts de noodzakelijke nabewerking is Leen Koper erin geslaagd een heel eigen stijl te ontwikkelen. Hij is bekend om zijn oog voor detail en kleurencompositie. Daarmee is hij een van de weinige Nederlandse fotografen die zich internationaal gekwalificeerd mag noemen. Na ruim veertig jaar als fotograaf gewerkt te hebben, houdt hij zich nu voornamelijk bezig met landschapsfotografie. Om een beeld van zijn werk te krijgen en meer te horen over de technieken die hij gebruikt, is een ieder uitgenodigd om de avond te bezoeken. 

Aanvang: 20.00 uur, locatie: De Melishof te Melissant. Kosten: 2 euro (pinnen niet mogelijk). Gelieve van tevoren opgeven via info@rarekiek.nl. Meer informatie over fotograaf Leen Koper is te vinden op zijn facebookpagina.

Uit de krant