Afbeelding
Ingezonden mededeling

Voeding na een detox

Zakelijk Zakelijk nieuws 291 keer gelezen

Na de detox moet je voorzichtig weer beginnen met je normale patroon. Je kunt natuurlijk niet voor altijd leven op een sapje. Je lichaam is nu alleen gewend om op sapjes te leven dus het kan heel erg zwaar vallen als je meteen weer volop gaat eten.

Wat zijn de voordelen van een detox kuur?

Een detox kuur is eigenlijk een reset van je lichaam. Het wordt vaak vergeleken met het vervangen van een filter bij een auto bijvoorbeeld. Je organen krijgen dagelijks genoeg te verduren door constant jouw lichaam te moeten reinigen. Deze reiniging is nodig omdat je niet altijd de juiste stoffen naar binnen krijgt, maar dus ook slechte.

Deze slechte moeten dan vervolgens verwijderd worden uit je lichaam. Door dus een sapjeskuur te doen krijg je alleen maar goede stoffen binnen en kan je lichaam dus even rusten van het beschermen. Doordat er dus ook geen slechte stoffen naar binnen komen krijg je dus ook als het ware een ‘reset’. In dit artikel bespreken we welke voeding je het beste na een detox kunt eten.

Vaak wordt een detox kuur ook gedaan als er een doel is om af te vallen. In dat geval wordt het gedaan om de juiste voeding binnen te krijgen en hierdoor is dat toch net wat makkelijker. Ook voor je lichaam is dit goed als je hiernaast sport. Er zitten genoeg voedingsstoffen in die je lichaam nodig hebben voor herstel na het sporten.

Hoe werkt het bedrijf sapje?

Sapje is een bedrijf die voor jou de detox sapjes maakt. Hierdoor hoef je zelf dus niet op zoek te gaan naar biologische groenten en hoef je ze zelf niet te maken. Je bestelt ze gewoon en kiest voor hoeveel dagen je de detox wilt en dan kun je nog kiezen wanneer ze bij je bezorgd worden.

De groentesapjes worden in een slowjuicer gemaakt. Er gaat minimaal 400 gram groenten in een flesje. De soorten groenten verschillen heel erg per periode omdat er gewerkt wordt met seizoen groenten. Hierdoor zit er ook genoeg variatie in de detox sapjes.

De sapjes kun je bewaren in de vriezer en zodra je ze eruit haalt zijn ze vier dagen goed. Het duurt ongeveer 24 uur voordat de sapjes ontdooit zijn zorg er dus voor dat je hier op tijd bij bent. De sapjes worden ook bevroren bezorgd. Als ze eenmaal ontdooid zijn kun je ze niet weer invriezen.

Je kunt namelijk een abonnement nemen zodat je steeds sapjes krijgt. Ook dan kun je kiezen wanneer die sapjes bij jou bezorgd worden. Je kunt ook een kuur kiezen zodat je het exacte aantal flesjes voor die aantal dagen krijgt. Bekijk hier de werkwijze van Sapje.

Uit de krant