Afbeelding

HCGO kijkt terug op mooi indoorseizoen

Sport 457 keer gelezen

GOEREE-OVERFLAKKEE - HCGO (Hockey Club Goeree-Overflakkee) mag terugkijken op een zeer succesvol indoorseizoen, er werd de afgelopen winterperiode bijzonder fanatiek getraind op SRGO-locatie, de Grutterswei in Oude-Tonge.

De vele trainingen wierpen vruchten af, 2 HCGO teams wisten het felbegeerde KNHB zaalkampioenschap binnen te slepen. Na een eerder veldkampioenschap voor de Jongens O16-1 wisten nu na een spannende slotspeeldag de meidenteams de prijzen binnen te slepen. HCGO MO14-1 en MO12-1 behaalden het kampioenschap. 

Alle drie de teams werden op zaterdag 11 maart gehuldigd door het bestuur en technische commissie op de HCGO accommodatie in Middelharnis. Onder toeziend oog van ouders en belangstellenden ontvingen alle kampioenen een mooie herinnering aan een fraai hockeyseizoen. 

“Kom jij ook hockeyen bij HCGO? De sportvereniging voor heel Goeree-Overflakkee. De veldtrainingen vinden plaats in Middelharnis een uitgelezen mogelijkheid om op Goeree-Overflakkee kennis te maken met onze sport”, aldus het bestuur.
De eerste trainingen zijn als proeflid altijd volledig vrijblijvend, inschrijven kan via www.HCGO.nl

Uit de krant