Afbeelding

Hoppenbrouwers Techniek Grevelingencross voor jong en oud

Sport 404 keer gelezen

REGIO - De Zeeuwse Crosscompetitie draait op volle toeren en gaat richting de finale. Op zaterdag 11 februari organiseert AV Flakkee met de Hoppenbrouwers Techniek Grevelingencross te Bruinisse de slotwedstrijd, deze is tevens het Zeeuws Kampioenschap. Voor jong en oud zijn er onderdelen op het parcours langs het Grevelingenmeer wat altijd mooie plaatjes oplevert.

Het programma start om 12.30 uur met de jeugdonderdelen, om 13.40 uur is de korte cross van 2,5 kilometer en afsluitend om 14.10 uur de lange cross van 8 kilometer, verdeeld over vijf ronden. Aansluitend op elk onderdeel zijn er prijsuitreikingen. Het is geen vereiste om ook andere wedstrijden van de crosscompetitie te hebben gelopen, de inschrijving is open voor iedereen. Voorinschrijven kan tot woensdag 8 februari om 18.00 uur. Op de website van AV Flakkee staat de link naar de inschrijfpagina. Er is geen na-inschrijving ter plaatse dus op tijd inschrijven is belangrijk. 

De startnummers liggen gereed bij Restaurant Puurr waarbij ook de start/finish is opgebouwd. “Het parcours is geheel met spikes te belopen”, zegt AV Flakkee. “Het relatief vlakke gras lijkt op het eerste gezicht eenvoudig voor een cross maar in het verleden zagen we dat bij harde wind het nog best pittig kan zijn. Het diverse aanbod aan afstanden maakt dat jong en oud mee kan doen, dus ga snel naar avflakkee.nl en wees erbij op zaterdag 11 februari.”

Uit de krant