Afbeelding

Twaalf deelnemers ontvangen certificaat voor borstcrawlcursus

Sport 727 keer gelezen

SOMMELSDIJK - Na de zomervakantie startten twaalf cursisten in het zwembad van de Staver met de borstcrawlcursus. Tijdens de laatste les ontvingen zij hun welverdiende certificaat uit handen van hun docente. 

De afgelopen weken hebben ze zich tijdens de wekelijkse lessen bezig gehouden met de verbetering van hun zwemslag. Vloeiend door het water bewegen, tijdig ademhalen en met zo min mogelijk inspanning zo hard mogelijk kunnen zwemmen, dat doe je met borstcrawl. Dat klinkt eenvoudig, maar dat is het niet. Onder leiding van gecertificeerde zwemdocenten kunnen zwemmers in de Staver op een leuke manier hun zwemslag verbeteren.

Na de kerstvakantie start er weer een nieuwe cursus. “Uiteraard zijn de lessen geheel ter ontspanning en vermaak. Ben je geïnteresseerd maar geen gigantisch sportmens? Geen probleem, dat heeft de huidige deelnemers ook niet tegengehouden”, zegt de organisatie. En een deelnemer laat weten: “Het is voor iedereen en het is een leuke manier om je zwemslag te verbeteren.” Inschrijven kan via e-mail: info@destaver.nl.

Uit de krant