Afbeelding

Succesvolle zaterdag voor VC Intermezzo

Sport 323 keer gelezen

REGIO - Het was weer een succesvolle volleybaldag voor VC Intermezzo afgelopen zaterdag. Mooie wedstrijden werden gespeeld en veel punten werden behaald. 

Zo ook voor het Meisjes A1 team van Intermezzo wat met 3-1 heeft gewonnen van het Meisjes A1 team van CVV-Spirit uit Barendrecht. Deze wedstrijd was precies halverwege de competitie en Intermezzo speelde als koploper tegen de nummer 2.

De eerste set was Intermezzo wat nerveus en liep de tegenstander al redelijk snel uit naar 15-05. Intermezzo kwam goed terug in de wedstrijd door mooi in drieën te spelen en de aanval goed af te maken, wat zorgde voor een setstand van 22-22. Echter werd de set door CVV-Spirit gewonnen met 25-23. Vanaf de tweede set werd het spel van Intermezzo heel constant met hele mooie aanvallen en had de tegenstander het moeilijk met het spel van Intermezzo. De tweede set werd gewonnen met 25-10, de derde set met 25-22 en de vierde met 25-12. Door deze mooie uitslag heeft MA1 zich nog verder versterkt in het kampioenschap.

Ook heren 1 en dames 1 hebben de winst kunnen pakken. De heren maakte het nog spannend, maar wonnen uiteindelijk met 3-2 van Mytilus Heren 1. De dames hadden een eilandse derby tegen DVO Dames 2 en wonnen met 3-1. Wie kennis wil maken met Intermezzo is van harte welkom om een keer mee te komen trainen bij één van de trainingen. Kijk voor de trainingstijden op www.vcintermezzo.nl.

Uit de krant