Afbeelding

Cetradex ITACHI Open een groot succes

Sport 462 keer gelezen

SOMMELSDIJK - Op zaterdag 12 november organiseerde ITACHI Dojo uit Sommelsdijk het Cetradex ITACHI Open Kumite & Kata toernooi in recreatiecentrum de Staver te Sommelsdijk. Toernooidirecteur Sensei André van Wezel spreekt van een groot succes. “Met ruim 200 deelnemers uit Nederland en België met vele bezoekers is er een prachtig evenement neergezet.” 

“Er is heel wat voor nodig om zo’n groot toernooi te organiseren en mede door de hulp van tientallen vrijwilligers en sponsoren is dit te realiseren”, zegt Van Wezel. “Een groot team scheidsrechters van de NKKO stond ook paraat op deze dag evenals de wedstrijdcommissie die de indeling van de vechters voor haar rekening nam. Dit toernooi staat bekend als een evenement van hoog niveau, door de deelname van enkele toppers zoals de regerend wereldkampioene en Europees kampioene Valence Bickel en bij de jeugd Europees kampioene Evi Klootwijk. Verder nog veel deelnemers uit de Nederlandse selectie die allen in de Europese top meevechten. Het werd een prachtige en sportieve dag met mooie partijen zowel bij de jeugd als bij de 18+ karateka’s.” 

“In de ochtend was er een Kata toernooi waarbij de lat ook heel hoog lag en er prachtige Kata’s te zien waren. Wat natuurlijk ook erg leuk was is dat er enkele karateka’s uit de eigen karateschool, ITACHI Dojo, in de prijzen vielen: vier eerste plaatsen, één tweede plaats en één derde plaats. Daar zijn wij als karateschool supertrots op. En belangrijk om te melden: volgend jaar op 30 september organiseert ITACHI Dojo weer het Cetradex ITACHI Open toernooi in de Staver.”

Uit de krant