Eilanden-Nieuws zoekt stagiair(e) communicatie | Eilanden-Nieuws
Logo eilandennieuws.nl

Eilanden-Nieuws zoekt stagiair(e) communicatie

GOEREE-OVERFLAKKEE - Hbo-studenten communicatie opgelet: Eilanden-Nieuws heeft op korte termijn een fulltime stageplek beschikbaar. We zoeken een student van wie het hart sneller gaat kloppen van de combinatie magazines én social media. 

Een stageplek vinden is in deze coronatijd erg lastig. Veel mensen werken deels of helemaal vanuit huis en een student begeleiden is dan best een uitdaging. Waar veel bedrijven daarom afzien van stagiaires, gaat Eilanden-Nieuws er wél voor om iemand de kans te geven zijn of haar capaciteiten te laten zien, verder te verbeteren in de praktijk en zo te groeien als professional en als mens.

Mocht je al enthousiast zijn over de mogelijkheid om bij een mooi bedrijf stage te lopen, dan gaan we je nog wat enthousiaster maken. Er ligt namelijk een uitdagende opdracht voor je klaar. We werken momenteel hard aan een nieuwe look en feel voor ons kwartaalmagazine ‘Beleef Goeree-Overflakkee’. Wat nog ontbreekt? Een perfect bijpassende Instagrampagina en een social media strategie om het merk Beleef Goeree-Overflakkee meer aan te laten sluiten bij de doelgroep 20-40 jaar. Daarnaast mag je alles wat met Eilanden-Nieuws en social media te maken heeft analyseren en dit vertalen naar concrete kansen. 

We zoeken bij voorkeur een stagiair die zes maanden aan de slag kan. De volledige vacature is hier te lezen.

Meer berichten