Logo eilandennieuws.nl

Feestelijke ontvangst toekomstige bewoners Lindenlaan fase 2

OOLTGENSPLAAT - Enkele maanden na de bouwkundige start van Lindenlaan fase 2 zijn vorige week woensdag 7 oktober de toekomstige bewoners feestelijk ontvangen op de bouwplaats. Op een ‘corona-proof’ ingerichte bouwplaats zorgde wethouder Daan Markwat samen met de toekomstige bewoners voor confetti als verlate viering van de start van de bouw.

Ondertussen is voor een deel van de woningen het hoogste punt al bereikt, maar eerder dit jaar was er vanwege de intelligente lockdown nog geen gelegenheid geweest voor een feestelijke handeling. Ondanks enkele plassen op de bouwplaats bleef het die middag zo goed als droog. De toekomstige bewoners werden ontvangen met koffie en lekkers om vervolgens getuige te zijn hoe de wethouder samen met enkele kopers de confettiballonnen lieten knallen.

Ontwikkelaar Gebroeders Blokland heeft de eerdere fase ontwikkeld en gebouwd. Voor deze tweede en laatste fase heeft de ontwikkelende bouwer uit Hardinxveld-Giessendam er voor gekozen om samen te werken met een regionaal bouwbedrijf dat staat voor minstens dezelfde kwaliteit.

Roggeband Bouw uit Zierikzee verwacht de 15 woningen in het tweede kwartaal van 2021 op te kunnen leveren. Na de handeling zijn alle kopers bij hun woning op de foto gegaan en sommigen hebben alvast even binnen kunnen kijken. Vanwege de benodigde anderhalve meter afstand was het deze keer niet mogelijk om met zijn allen in een tent na te borrelen. Alle kopers hebben daarom ieder een mooi pakket meegekregen om thuis in kleine kring dit feestelijke moment te vieren.

Meer berichten