Logo eilandennieuws.nl

Pechvogels hebben deze week geluk bij het Streekmuseum

SOMMELSDIJK - Heel de dag hard werken en geen tijd het Streekmuseum te bezoeken? Pechvogels hebben deze week geluk! Aanstaande woensdagavond 14 oktober is er een avondopenstelling van hét museum van en over Goeree-Overflakkee.

In het kader van de Maand van de Geschiedenis opent het museum woensdagavond de deuren voor het publiek. Bekijk de Speelgoed expositie van 19:00 uur tot 21:30 uur.

Puzzelboekjes

De autopuzzeltocht nog niet gereden? Meer dan 360 boekjes zijn inmiddels verkocht. De reacties zijn lovend! Sommige antwoorden waren wat lastiger te beantwoorden, maar de vindingrijkheid van de Flakkeeënaar is groot. Mensen belden aan bij huizen en in eetgelegenheden werd naar antwoorden gezocht. Zelfs de brandweer werd gebeld om een vraag over Herkingen te beantwoorden.
Nieuwsgierig naar dit corona-veilig evenement? Koop bij de bibliotheken, het VVV of het Streekmuseum de inmiddels populaire puzzeltochten over Oost en West Goeree-Overflakkee. “Voor mensen die soms in het oosten en soms in het westen willen zijn”.
De puzzeltocht is tot stand gekomen door een financiële bijdrage van de gemeente Goeree-Overflakkee en daardoor tegen een aantrekkelijk tarief aan te schaffen.

Openingstijden

Woensdagavond geen tijd? Van dinsdag tot en met zaterdag is het museum geopend van 14:00-17:00 uur. Vanaf 1 november is het museum beperkt open. We zoeken nog naar vrijwilligers die zaterdags het museum willen bemensen.

Meer berichten