Logo eilandennieuws.nl

Feestelijke start bouw van DOCK187 fase 4 in Middelharnis

MIDDELHARNIS - Op woensdag 23 september is de bouw van DOCK187 fase 4 in Middelharnis feestelijk van start gegaan. Op een ‘corona-proof’ ingerichte bouwplaats legde wethouder Daan Markwat de eerste constructieve steen onder toeziend oog van de toekomstige bewoners.

Het evenement voor het selecte gezelschap begon droog met lekkers en speciale koffie van heuse barista’s. De uitgedeelde paraplu’s bleken echter niet voor niets en de handeling werd in de stromende regen uitgevoerd. De laarzen van de wethouder bleken geen overbodige luxe, want bij het plaatsen van het kimblok op de begane grondvloer zakte hij tot zijn enkels in de modder.

Ontwikkelaar Gebroeders Blokland heeft eerdere fases ontwikkeld en gebouwd. Voor deze vierde fase heeft de ontwikkelende bouwer uit Hardinxveld-Giessendam er voor gekozen om samen te werken met een regionaal bouwbedrijf dat staat voor minstens dezelfde kwaliteit. Roggeband Bouw uit Zierikzee verwacht de 17 woningen in het tweede kwartaal van 2021 op te kunnen leveren.

Na de handeling zijn alle kopers bij hun kavel op de foto gegaan. Vanwege de benodigde anderhalve meter afstand was het deze keer niet mogelijk om met zijn allen in een tent na te borrelen. Alle kopers hebben daarom ieder een mooi pakket meegekregen om thuis in kleine kring dit feestelijke moment te vieren.

Meer berichten