Logo eilandennieuws.nl

Carry's Bruidsboutique opent haar deuren

NIEUWE-TONGE - Een mooie jurk maakt de trouwdag compleet en dat begint bij Carry’s Bruidsboutique in Nieuwe-Tonge. Bijna twintig jaar is de bruidswinkel al een begrip op Goeree-Overflakkee. Op 1 augustus jongstleden heeft Carry Ross het stokje mogen overnemen van Ineke, die de bruidswinkel Ine's Bruidsmode vol liefde en passie heeft gerund en nu mag gaan genieten van haar welverdiende pensioen.

"Onder de nieuwe naam Carry’s Bruidsboutique neem ik de winkel over", vertelt Carry Ross. "Met een aanpassing in de winkel is er nu ook avondkleding voor bruidsmoeders, zussen en vriendinnen bijgekomen. In mijn winkel heb ik tientallen prachtige bruidsjurken in verschillende prijsklassen, dus voor elk budget is er iets moois. Voor het passen heb ik een grote pasruimte, maar ook is er genoeg ruimte voor degenen die je meeneemt. Daarbij is het mogelijk om de jurk op maat te laten maken door Ineke die het leuk vind om nog even betrokken te blijven bij de zaak. Als je langs komt maken we kennis en kun je je wensen en ideeën bespreken. De wens van de bruid staat centraal, want op je trouwdag ben jij het stralende middelpunt."

Carry’s bruidsboutique opent officieel de deuren op zaterdag 19 september van 12:00 tot 15:00 uur. De winkel is te vinden aan de Zuiddijk 16a in Nieuwe-Tonge. De winkel is op afspraak geopend, een afspraak maken kan via tel: 0187-652134 en 06-22163090 en per e-mail via info@carrysbruidsboutique.nl. Meer informatie is te vinden op www.carrysbruidsboutique.nl en via Facebook en Instagram.

Meer berichten