Logo eilandennieuws.nl

AirBadmintonnen bij BC de Krammer

MIDDELHARNIS - Er is een nieuwe ontwikkeling in het badminton. Er is een Airshuttle ontwikkeld. Hiermee kun je altijd en overal badmintonnen. Airbadminton kan in de straat, op een grasveldje in de buurt of op het strand. Twee keer per week is de nieuwe vorm van badminton uit te proberen bij BC de Krammer in Middelharnis.

Je speelt AirBadminton niet alleen freestyle, maar ook op een veld. Het bijzondere aan het veld is dat het weinig lijnen heeft en een deadzone. Je moet zorgen dat je de shuttle niet in de deadzone slaat, want dan is het punt voor de ander. Airbadmintonnen kan 1 tegen 1, 2 tegen 2, maar nu ook helemaal nieuw 3 tegen 3 en dat kan wel eens heel erg gaaf gaan worden.

Doordat er buiten eerder gesport mocht worden dan binnen, heeft badmintonvereniging BC de Krammer de Airshuttle aangeschaft en is het begonnen met het spelen van deze nieuwe sport. Door de positieve reacties willen ze dit elke week gaan doen in de vakantie. Dit gaan ze doen op dinsdag- en donderdagavond van 19:00 tot 21:00 uur. Ze zullen gaan spelen op sportveld Concordia aan de Prins Willem Alexanderstraat te Middelharnis. Ben je enthousiast en wil je deze sport ook proberen ga dan naar bcdekrammer.nl voor meer informatie. Voor foto’s en filmpjes van het Airbadmintonnen kun je kijken op hun Instagram- en Facebookpagina.

Meer berichten