Logo eilandennieuws.nl

Bruiloft in tijden van corona

GOEREE-OVERFLAKKEE - "Een aantal maanden van te voren begin je vol goede moed aan de voorbereidingen van je bruiloft. Vol enthousiasme werden de leukste ideeën bedacht, locaties werden geregeld en het draaibroek werd opgesteld om de dag tot in de puntjes perfect te laten verlopen."

Tot Covid-19 om de hoek kwam kijken, schrijft Renate Bevelander in haar mail aan Eilanden-Nieuws. "Waar nooit iemand rekening mee hield werd nu ineens onze realiteit. Alle plannen konden overboord, Wat nu? Al snel kwam er een fantastisch alternatief om er alsnog een onvergetelijke dag van te maken." En dus vond afgelopen vrijdag 19 juni vond de bruiloft van Martin Hanse (uit Serooskerke) en Marlou van Kempen (uit Achthuizen) plaats en wel op een hele bijzondere wijze.

Bevelander: "Op een locatie in Den Bommel werd er een drive-thru gerealiseerd. De locatie werd mede door FUIF’t eventstyling gemaakt tot een heuse trouwlocatie. Eenmaal aangekomen op de locatie konden de gasten bij de eerste stop op de foto met een uit hout gesneden, levensgrootte foto van het bruidspaar, gemaakt door Jan Punt stickerleverancier.nl. Om vervolgens door te rijden naar de tweede stop op de locatie waar iedereen de mogelijkheid kreeg om het bruidspaar op afstand, maar toch persoonlijk, te feliciteren. Dit alles uiteraard met inachtneming van alle voorgeschreven maatregelen. Ondanks COVID 19 en dankzij de creativiteit van alle gasten waren we in staat om er onvergetelijke dag van te maken."

Meer berichten