Logo eilandennieuws.nl

Goed voor Goed opent vestiging in Stellendam

STELLENDAM - Op woensdag 17 juni opent Goed voor Goed de nieuwe vestiging in Stellendam. Na Sommelsdijk en Oude-Tonge is dit de derde kringloopwinkel van Goed voor Goed.

Toen in begin maart de eerste voorbereidingen begonnen, gooide corona al direct roet in het eten. Met behulp van een enthousiast team van eigen medewerkers en vrijwilligers kon men, met diverse aanpassingen, toch doorgaan en werd in betrekkelijk korte tijd een enorme grote kringloopwinkel gecreëerd. Het voordeel van de grote ruimte was dan ook wel dat men veilig kon werken en alle voorzorgsmaatregelen goed kon toepassen. Er zijn woonkamers gecreëerd, werkplaatsen gemaakt, stellages opgebouwd, goederen uitgezocht en intussen al veel contacten gelegd want de belangstellenden stonden elke dag te kijken hoever de vorderingen waren.

Het team van Stellendam kijkt er naar uit iedereen te ontvangen in de nieuwe winkel, die gevestigd aan de Delta Industrieweg 38 in Stellendam (Industrieterrein). De openingstijden van de winkel zijn van maandag tot zaterdag van 10:00 tot 16:00 uur. Goederen inleveren kan op deze dagen tussen 10:00 en 15:30 uur.

Vanwege het coronavirus is men ook verplicht om de geldende regels te aan te houden. Er mogen daarom maximaal twintig klanten tegelijk de winkel in. Een mandje is verplicht. Bij verkoudheid of griepklachten blijft men thuis en bij voorkeur komt men alleen. Een grote opening zal hierdoor ook later pas plaatsvinden.

Bij de andere vestigingen van Goed voor Goed zijn de openingstijden en de tijden van inname weer terug naar de oude vertrouwde tijden. Goed voor Goed Sommelsdijk is geopend van maandag tot en met vrijdag van 10.00 tot 17.00 uur en op zaterdag van 10.00 tot 16.00 uur. Inname van goederen in Sommelsdijk in van maandag tot en met vrijdag tussen 10.00 en 15.30 uur op zaterdag tussen 10.00 en 12.00 uur. Goed voor Goed Oude-Tonge is geopend van maandag tot en met zaterdag tussen 10.00 en 16.00 uur, inname van goederen is van maandag tot en met vrijdag tussen 10.00 en 15.30 uur op zaterdag tussen 10.00 en 12.00 uur

De medewerkers komen ook weer spullen thuis ophalen. Om hun gezondheid te kunnen waarborgen, dient men de spullen buiten neer te zetten. Zo vermijdt men direct contact, maar kunnen de de spullen toch een mooi tweede leven krijgen. Voor het maken van een afspraak kan men een e-mailen sturen naar afspraken@goedvoorgoed.nl.

Meer berichten