Logo eilandennieuws.nl

Feliciteer jarigen via de krant

GOEREE-OVERFLAKKEE - Een dag waar veel mensen naar uitkijken, is hun verjaardag. De familie komt gezellig op bezoek, er is taart, er zijn cadeautjes. Het is er in deze tijd van corona allemaal even niet bij. Met name voor de ouderen en de kinderen is dat echt niet leuk. Daarom kun je vanaf komende week jarigen feliciteren via Eilanden-Nieuws.

Ouderen kijken ernaar uit om iedereen te zien, maar de woonzorgcentra zijn op slot en mensen blijven zo veel mogelijk thuis. Ook een bezoek aan ouderen die nog zelfstandig wonen is nu buitengewoon onverstandig. Kinderen kijken natuurlijk vooral uit naar de cadeautjes, maar vinden het ook heerlijk om een knuffel van opa en/of oma te krijgen en lekker met vriendjes en vriendinnetjes het nieuwe speelgoed uit te proberen. Ook dat is er momenteel niet bij.

En dus zijn verjaardagen in deze periode eigenlijk maar saai. Om de jarigen toch een beetje op te vrolijken, bestaat vanaf komende week de mogelijkheid om jarigen via het Eilanden-Nieuws te feliciteren. Hier hoef je uiteraard niets voor te betalen. Stuur de naam en een foto van jarige samen met een korte verjaardagswens van ongeveer 150 leestekens (inclusief spaties) naar redactie@eilandennieuws.nl en wij zorgen ervoor dat de felicitatie in de krant komt. Geen bezoek op je verjaardag, maar toch iets om naar uit te kijken.

Meer berichten