Logo eilandennieuws.nl

Laten we elkaar bemoedigen

Het zijn roerige tijden en dat is nog mild uitgedrukt. Heel veel mensen werken thuis, terwijl ook de kinderen de nodige aandacht vragen. Het anders zo bruisende sociale leven op Goeree-Overflakkee ligt plat. Evenementen en activiteiten zijn afgelast, kerkdiensten worden noodgedwongen vanuit huis gevolgd. Elkaar ontmoeten is even niet verstandig.

Het is mooi om te zien dat juist in deze moeilijke tijden ook tekenen van saamhorigheid te zien zijn. Denk aan de steunbetuigingen aan het zorgpersoneel van het Van Weel-Bethesda ziekenhuis en de verzorgingshuizen op het eiland. Als krant van en voor Goeree-Overflakkee zien we het ook als onze taak die saamhorigheid te bevorderen waar dat mogelijk en nodig is. Daarom doen we hierbij een oproep aan lezers die andere mensen willen bemoedigen of iets willen delen. Dat mag een uit het hart gegrepen stukje tekst zijn, een gedicht, een foto, een oproep, een bemoediging, etc.

In de krant van komende woensdag willen we de inzendingen een mooi plekje geven. We ontvangen uw inzending graag voor komende dinsdag 30 maart om 12.00 uur. U kunt uw bijdrage sturen naar redactie@eilandennieuws.nl of inzenden via www.eilandennieuws.nl.

Namens team Eilanden-Nieuws alvast hartelijk dank voor uw bijdrage!

Meer berichten