Logo eilandennieuws.nl
Foto:

Monopoly valt in de smaak: "Het eerste weekend verkochten we bijna 1600 spellen"

MIDDELHARNIS/STELLENDAM - Enige tijd geleden sloegen Plus Buning in Stellendam en Plus Slingerland in Middelharnis de handen in één om een Monopolyspel van Goeree-Overflakkee te maken. Klanten konden het spel verkrijgen door mee te doen een spaaractie, bij een volle spaarkaart en een inleg van dertig euro kon het spel op vrijdag 29 en zaterdag 30 november gehaald worden. Eilanden-Nieuws sprak met de ondernemers, en vroeg ze naar het verloop van de actie.

Tekst en foto: Rody Vlietland

"De uitreikingsdagen waren ontzettend druk," vertellen de supermarkteigenaren Maarten Buning van de Plus in Stellendam en Andre Slingerland van de Plus in Middelharnis. "De reacties die we kregen waren zeer positief, bijna iedereen kwam het Monopolyspel halen op één van de eerste twee uitreikingsdagen. Toen hebben we ongeveer 1600 spellen kunnen uitreiken aan onze klanten, er waren zelfs een aantal klanten die met vijf spellen tegelijk de deur uit gingen!"

Maarten en Andre vertellen verder: "We vonden het leuk om het spel te ontwikkelen, en het geeft vervolgens ook veel voldoening om alle positieve reacties te ontvangen. Op dit moment hebben we ongeveer 1800 spellen verkocht, dit betekent dat we nog 200 spellen overhebben. Die spellen gaan vanaf 6 januari in de verkoop. Bij besteding van 25 euro aan boodschappen kan het spel voor 39,95 euro gekocht worden. Los zal het spel 59,95 gaan kosten."

De twee ondernemers vertellen: "Achter de schermen zijn we al bezig met nieuwe ideeën, maar die houden we nog eventjes geheim."

Verkoop

De overige tweehonderd spellen worden vanaf 6 januari verkocht bij Plus Buning en Plus Slingerland. Bij een besteding van 25 euro aan boodschappen kunt u het spel voor 39,95 in huis halen. Los kost het spel 59,95 euro.

Meer berichten